VI SENDER ALLE HVERDAGE   |   GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER KR. 499,-*

Vi elsker go' kaffe.

VI ELSKER (ORDENTLIG) KAFFE
– OGSÅ PÅ KONTORET! 

Det er en lille kop af overskud, som langt de fleste af os ikke kan undvære. Vi elsker en go' kop kaffe. Rigtig mange virksomheder har allerede fået øjnene op for, at det er en rigtig god ide at forkæle kunder og ansatte med en ordentlig kop kaffe, og har investeret i dyre maskiner eller abonnementer – for så at finde ud af at det ikke rigtig lever op til forventningerne.

Den der fornemmelse af en rigtig lækker Café kaffe – den lander bare ikke. 
Det er nemlig ikke bare ligetil at få en selvbetjent kaffebar til at fungere med mælk, bakterier, steamer til 10 forskellige skumtyper og 28 forskellige kaffetyper, foruden te, chokolade. Derfor er mange desværre også blevet skuffede. Se vores udvalg af kvalitets kaffeMen nu er der godt nyt fra Schweitz. De har lavet et maskinsortiment, der minder mere om et avanceret og virkelig flot urværk, mere end det minder om en selvbetjent kaffebar. Schaerer formår at lave en Café Latte, Cappuccino (med den helt rigtige skum), Macchiato eller en ganske almindelig lækker amricano – 90% lige så godt de bedste Baristaer.

Og det bedste af det hele er at deres sortiment er til både små, mellemstore og rigtig store virksomheder – til priser hvor alle kan være med. Det er nok årsagen til at Sharers succes stormer frem over hele Europa, hvor der er særlige krav til kaffen. 

 

EbeltoftCoffee forhandler Schaerer sammen med en række andre maskintyper og koncepter, der passer til små og store virksomheder og butikker. Og når I har besluttet hvilken maskine, der er bedst egnet til jeres kontor, leverer vi maskinen sammen med et kaffekursus for alle ansatte, så I kan blive fortrolige med maskinen inden der skal brygges. Derved kan I nemt lave en ordentlig caffe latte, også selv om I ikke har lavet en espresso før. 

 

Med EbeltoftCoffee kaffeløsning får I:

  • Specialdesignet kaffe- eller espressomaskine til kontor.
  • Friskristet kaffe fra EbeltoftCoffee.
  • Et gratis kaffekursus for alle ansatte.
  • Service på maskinen.

Kontakt os og aftal et besøg på EbeltoftCoffee.dk

eller RING til Henrik, Sales Manager & Partner, på telefon 2971 5460 – eller mail: mail@ebeltoftcoffee.dk

Se vores udvalg af kvalitets kaffe